Elsted Tømrer og Snedker

Energirenovering af din bolig

Planlægger du at renovere dit hjem eller at bygge til? Så er det oplagt at overveje en energirenovering, som både kan være med til at mindste dine udgifter til jeres energiforbrug og mindste huset CO2- udledning.

Energirenovering handler om at energioptimere din bolig og dermed få del i de mange besparelser og den komfort, som kan opnås i langt de fleste boliger.

6 gode grunde til at energirenovere

  • Typisk lavere varmeregning
  • Sundere og mere behageligt indeklima
  • Kan øge boligens værdi
  • Mindre påvirket af stigende energipriser
  • Kan forbedre boligens energimærke
  • Lavere CO2-udledning
 

Hos Elsted Tømrer og Snedker står vi klar til at gennemgå din bolig for energiforbedringer, samt give et tilbud på din renovering eller tilbygning.

Er det muligt at få tilskyd til energirenovering

Først og fremmest så kan der være løbende tilskudsordninger i din kommune. Det kan derfor godt betalte sig at undersøge, om der er lokale ordninger for lokale tilskud i kommunen.

Der er to primære tilskudspuljer – Varmepumpepuljen og Energirenoveringspuljen. I varmepuljen kan du søge tilskud til udskiftning af din varmekilde med en varmepumpe. Energirenoveringspuljen vil blive forbeholdt boliger med energimærke E, F eller G, som ønsker energirenovere på andre måneder som fx at efterisolere eller udskifte vinduer. 

Regler for energirenovering

Du skal overholde bygningsreglementets regler, når du energirenovere dit hus. F.eks. så er man forpligtet et at efterisolere, når man har tænkt sig at bygge om, bytte til eller renovere din bolig. Men bare roligt, vi står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du overholder alle regler.

Elsted Tømrer og Snedker