... din lokale samarbejdspartner

Med base i Elsted nær Snedsted, er vi solidt placeret i vores lokalområde, som vi anser for at være Thy, Mors og Salling.

Med mere end 40 års erfaring i branchen, er vi din foretrukne lokale samarbejdspartner. Vores mangeårige erfaring gør, at vi ved hvad der skal til, for at levere et solidt produkt.

Hos os er den personlige service i højsæde. Hos os tager vi gerne en uforpligtende snak om et kommende projekt. Det er vigtigt for os, at vi kender hinanden og ikke mindst projektets omfang, inden vi går i gang. Under hele projektet, er vores uddannede tømrer og snedkere altid klar til en snak om projektet. Dit projekt er vores projekt.

Den personlige tryghed betyder alt for os. Dog er vi derudover også medlem af følgende brancheorganisationer:

  • Dansk Byggeri’s Garantiordning
  • Certificerede Monier Tagpartnere.
  • Velfac Vinduesmester
  • Energivejleder
  • Autoriseret Isolatør

Vi udfører alle typer opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, hvad end du drømmer om at bygge nyt, bygge til eller ønsker at spare penge på varmeregningen med en isolering eller udskiftning til nye vinduer.

Som velrenommeret tømrerfirma varetager vi de store bygge- og renoveringsentrepriser, men vi siger heller aldrig nej til de mindre reparationsopgaver, hvis du har brug for en dygtig og pålidelig tømrer til at montere en ny dør eller ordne de gamle paneler.