Elsted Tømrer og Snedker

... isolering skal ses som en investering

Isolering kan være mange ting. Hos Elsted Tømrer og Snedker, vil vi gerne være din foretrukne isoleringspartner.

Hos os får du altid en personlig gennemgang af din bolig, og de muligheder der ligger for lige netop dig og dit hjem. Hos Elsted Tømrer og Snedker, er vores speciale papirisolering. Papirisolering har mange fordele, fremfor de traditionelle isoleringsmetoder. Med papirisolering får du:

  • En brandsikret isolering
  • Et miljørigtigt produkt
  • En øget sikkerhed ved utætheder i taget.
  • Ingen kløe ved kontakt


Elsted Tømrer og Snedker udfører flere isoleringsopgaver – vi isolerer blandt andet:

  • Ydervægge
  • Hulmure
  • Lofter
  • Gulve

Isolering og efterisolering

Hos Elsted Tømrer- og Snedker A/S udfører vi isolering og efterisolering af boliger i området omkring Thy, Mors, Lemvig og Salling. Vi er professionelle tømrere, der er uddannede Energivejledere ved Teknologisk Institut. Vi hjælper vores kunder med at investere i deres nuværende bolig, så den opgraderes til moderne standarder. Vi sørger for, at varmeregningen bliver mindre og indeklimaet bedre.

Vælg papirisolering med mange fordele

Elsted Tømrer- og Snedker A/S giver en personlig gennemgang af din bolig, og vi undersøger de muligheder, som din bolig giver. Vores speciale er papirisolering, og papirisolering har mange fordele sammenlignet med de traditionelle isoleringsmåder.

Fordelene ved papirisolering er blandt andet, at man får en brandsikret isolering. Isoleringen er samtidig heller ikke en isolering, som fremkalder kløe ved berøring, lige som man kender det fra traditionel isolering. Ønsker du at tænke miljørigtigt, er papirisolering derudover også et godt valg.

Elsted Tømrer og Snedker
Elsted Tømrer og Snedker

Kontakt os og undersøg dine muligheder – ganske uforpligtende

Hos Elsted Tømrer- og Snedker udfører vi mange forskellige isoleringsopgaver. Vi har erfaring med ydervægge, hulmure, lofter og gulve. Skulle du have behov for at isolere eller efterisolere din bolig, så giv os et kald, og så finder vi en god pris. Vi fortæller dig gerne mere om muligheden for papirisolering, da det er et godt, miljørigtigt alternativ. 

Du kan også læse mere om papirisolering på egen hånd:

Papirisolering kan i dag udføres uden borsalte – et stof, som tidligere var tilsat for at undgå svamp i isoleringen. Hos Elsted Tømrer- og Snedker udfører vi papirisolering uden borsalte. Ønsker du at vide mere, kan vi kontaktes telefonisk på 20 67 82 44 eller på mailadressen info@elstedts.dk

Vi kører til opgaver i blandt andet: Nordvestjylland, Thy, Mors, Salling, Lemvig, Thyholm