Elsted Tømrer og Snedker

Gulvlægning - Hvad er gulvlægning?

Har du brug for professionel hjælp til gulvlægning? Hos Elsted Tømrer og Snedker har vi mange års erfaring i gulvlægning, hvor vi sætter pris på gode materialer og et solidt håndværk.

Hvad er gulvlægning?

Der kan anlægges et nyt gulv på to forskellige metoder. Den mest anvendte metode er at man fjerner det eksisterende gulv og efterfølgende montere det nye gulv. Et alternativ er et svømmende gulv.

Et svømmende gulv er hvor der anlægges et nyt gulv oven på det eksisterende gulv. Med denne metode kommer gulvet højere op i rummet, og hvor det eksisterende gulv bruges som en isolering.

Først og fremmest skal der vælges hvilken type gulv i ønsker. Der findes et utal af valgmuligheder, herunder trægulve, laminatgulve, klikgulve og klinkegulve. Elsted Tømrer og Snedker står klar til at vejlede jer.

Hvad koster gulvlægning?

Prisen på gulvlægning afhænger af mange faktorer, og det er derfor umuligt at give et svar. Prisen afhænger af gulvtype, kvadratmeter og gulvlægger.

Gulvtype – Gulvets type og kvalitet har en stor betydning for den samlede pris. Vælger man massiv plantegulv, som er ekstra slidstærkt, så vil prisen være væsentlig højere end et billigt laminatgulv. Men plantegulv vil have en højere levetid end laminatgulve.

Kvadratmeter – Prisen varigere i forhold til mængden af gulv du skal have anlagt.

Gulvlægger – Prisen på gulvlægning varier også fra firma til firma. Pris og kvalitet hænger ofte sammen.

moderne standarder. Vi sørger for, at varmeregningen bliver mindre og indeklimaet bedre.

Modtag et tilbud

Står du og mangler en gulvlægger og ønsker du et tilbud fra os. Så kontakt os gerne, vi kommer gerne et smut forbi dig. 

Elsted Tømrer og Snedker